Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Contact informatie

Openingstijden van de praktijk

Maandag 8.00 uur - 18.00 uur
Dinsdag
8.00 uur - 10.00 uur, daarna aan huis behandelingen
Woensdag
8.00 uur - 18.00 uur
Donderdag
Aan huis behandelingen, daarna praktijk van 13.00 uur - 17.00 uur
Vrijdag
Eetpoli Gelre ziekenhuis, geen overige behandelingen
Zaterdag & Zondag
Gesloten

Voor het maken en (tijdig) afzeggen van afspraken is de praktijk buiten feestdagen en schoolvakanties telefonisch bereikbaar op nummer 055-3563235 het liefst op maandag t/m woensdag van 10.00 tot 10.30 uur, en op maandag, woensdag en donderdag van 15.00 tot 15.30 uur. Indien de telefoon niet beantwoord wordt, laat dan een bericht achter of stuur een email naar: veerman@logopedieveerman.nl

Vanaf vrijdag 16 juli 2021 is de praktijk gesloten in verband met de zomervakantie. Ik zal ingesproken berichten of mail sowieso beantwoorden in de laatste week van augustus (eind week 34/begin week 35). Indien gewenst kan er dan een afspraak gemaakt worden: vanaf 30 augustus hervat ik mijn werkzaamheden weer volledig en is de praktijk weer geopend.

Voor dringende zaken omtrent baby's en jonge kinderen met eet- en drinkproblemen, waarbij u niet tot eind augustus kunt wachten, kunt u contact opnemen met mijn preverbale logopedie collega Petra van der Werf, telefoonnummer: 055-5427605. Deze praktijk is op 1 week na, de hele zomervakantie geopend. Voor andere logopedische vragen die niet kunnen wachten, verwijs ik u naar 1 van mijn collega-logopedisten in Apeldoorn.

Buiten de schoolvakanties en feestdagen geldt het volgende: Voor eet- en drinkproblemen bij de jonge kinderen aan huis kunt u meestal vrij snel bij mij terecht, rekening houdend met bovenstaande werktijden van mij voor aan huis behandelingen (dinsdag vanaf 11.00 uur en donderdagochtend). Voor de spraak-taalbehandelingen in de praktijk is er op dit moment een wachtlijst. Volwassenen die logopedie nodig hebben, kunnen zich beter bij een collega-logopedist aanmelden. Gezien de drukte in mijn praktijk behandel ik op dit moment geen volwassenen. 

U kunt middels het contactformulier geheel vrijblijvend vragen stellen of u aanmelden voor logopedische begeleiding.

Contactformulier