Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Contact informatie

Vanaf 8 juli 2022 is de praktijk gesloten in verband met de zomervakantie. Ik zal ingesproken berichten of mail mogelijk tussendoor beantwoorden, maar in ieder geval  vanaf 22 augustus.

Voor dringende zaken omtrent baby's en jonge kinderen met eet- en drinkproblemen, probeer ik u nog in te plannen op 11 of 12 juli. Wanneer u tijdens mijn vakantie een vraag heeft, kunnen de bestaande cliënten contact opnemen via de app. Nieuwe cliënten kunnen contact opnemen met mijn preverbale logopedie collega Petra van der Werf, telefoonnummer: 055-5427605. Haar praktijk is de hele zomervakantie bereikbaar, maar gezien de drukte behoort het op korte termijn inplannen van een afspraak niet altijd tot de mogelijkheden.

Voor andere logopedische vragen die niet kunnen wachten, verwijs ik u naar mijn collega-logopedisten in Apeldoorn.

Openingstijden van de praktijk

Maandag 8.00 uur - 18.00 uur
Dinsdag
8.00 uur - 10.00 uur, daarna aan huis behandelingen
Woensdag
8.00 uur - 18.00 uur
Donderdag
Aan huis behandelingen, daarna praktijk van 13.00 uur - 17.00 uur
Vrijdag
Eetpoli Gelre ziekenhuis, geen overige behandelingen
Zaterdag & Zondag
Gesloten

 

Voor het maken en (tijdig) afzeggen van afspraken is de praktijk buiten feestdagen en schoolvakanties telefonisch bereikbaar op nummer 055-3563235 het liefst op maandag t/m woensdag van 10.00 tot 10.30 uur, en op maandag, woensdag en donderdag van 15.00 tot 15.30 uur. Indien de telefoon niet beantwoord wordt, laat dan een bericht achter of stuur een email naar: veerman@logopedieveerman.nl

Buiten de schoolvakanties en feestdagen geldt het volgende: Voor eet- en drinkproblemen bij de jonge kinderen aan huis kunt u meestal vrij snel bij mij terecht, rekening houdend met bovenstaande werktijden van mij voor aan huis behandelingen (dinsdag vanaf 11.00 uur en donderdagochtend). Voor de spraak-taalbehandelingen in de praktijk is er op dit moment een wachtlijst. Volwassenen die logopedie nodig hebben, kunnen zich beter bij een collega-logopedist aanmelden. Gezien de drukte in mijn praktijk behandel ik op dit moment geen volwassenen. 

U kunt middels het contactformulier geheel vrijblijvend vragen stellen of u aanmelden voor logopedische begeleiding.

Contactformulier